Om Oss / Vi Tilbyr

OM OSS:
Øglænd Hage & Anlegg har siden oppstart i 2007 opparbeidet seg til en solid og kvalitetsbevisst aktør i anleggsgartner faget. Vår fagkompetanse og moderne maskinpark bidrar til at vi effektivt kan løse de fleste utfordringer.

VÅRE TJENESTER:
Øglænd Hage & Anlegg AS kan tilby deg en total pakke, alt fra planlegging til ferdig levert prosjekt.

Hage planlegging hvor hagearkitekt i samarbeid med deg utarbeider skreddersydde løsninger som ivaretar dine ønsker, behov og budsjett. Enten du har en hageplan fra før, eller får utarbeidet plan i samarbeid med oss, kan vi realisere ditt prosjekt i en effektiv og fagmessig leveranse.

Godt nettverk gjør oss i stand til å levere løsninger på tvers av flere fagdisipliner, eksempelvis innen elektro/belysning, rørlegger og snekker arbeid. Det betyr at du som kunde sparer tid og enkelt forholder deg til én kontaktperson gjennom leveransen.

Anleggsgartner tjenester for mindre og mellomstore prosjekter. Enten du kun ønsker ny belegningsstein i gårdsrommet, ferdigplen eller mur av betong/naturstein kan vi hjelpe deg!
Vi håndterer de fleste oppdrag innen terrengforming og bygging av konstruksjoner i betong, stein og tre – slik som trapper, terrasse, pergola, støpearbeider, murer, kantstein og alle typer utendørs belegg.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og uforpliktende befaring!